اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الکل ابسولوت

Collapse
X
  • Filter
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

  • الکل ابسولوت

    عرض سلام و احترام

    دوستان جایی خوندم که الکلی که در کارخانه تولید میشه 96 درجه هست یعنی 4 درصد آب داخلش هست حالا اگه بخوان خلوص الکل رو به بالای 99 درصد برسونن در فرآیندی مقداری بنزن واردش می کنن تا فرآیند آب گیری انجام بشه..

    حالا دو سوال و یک توصیه دارم...

    آیا وارد کردن بنزن حقیقت داره؟
    در صورت مثبت بودن سوال بالا آیا در انتهای فرآیند بنزن در الکل باقی میمونه یا تبخیر میشه؟
    و توصیه ی من اینکه این مطالب مصرف الکل رو تشویق نمی کنه و به کاربردهای دیگش اشاره داره

  • #2
    درسته به این کار تقطیر آزئوتروپی گفته می شه. اینکه الان از بنزن استفاده می شه یا ترکیبات دیگه رو نمی دونم. همچنین نمی دونم چقدر ممکنه این اتفاق در مشروبات الکی که به فروش می ره بیافته. درصورتی که قصد مصرف الکل رو دارید خیلی امن تر هست که خودتون به صورت اصولی اون رو تهیه کنید تا این که ندونید دقیقا چطور تهیه شده. متانول یا ترکیبات شیمیایی تنها خطرات مشروبات الکلی دست ساز نیستن. آلودگی میکروبی هم می تونه اتفاق بیافته و بسیار خطرناک هست.
    As Above , So Below

    Comment


    • #3
      کلیدواژه ی " آزئوتروپی " که شما گفتید کمک کرد تا کمی تو ویکی تحقیق کنم .

      تو ویکی نوشته از بنزن برای این روش تقطیر قبلا زیاد استفاده میشده ولی به دلیل سمی بودن بنزن الان مصرفش خیلی کمتر شده و Toloene جایگزین شده که البته این هم یکی از مشتقات بنزن هست با اثرات سمی کمتر...

      اگه الکل 96 و 99.7 رو جداگانه بو کنید متوجه تفاوت میشین ..الکل 99.7 به شدت بودارتر از 96 هست بوی تندی شبیه بنزین داره در صورتیکه 96 بوی ملایم و کمی داره...

      Comment


      • #4
        مطلب دیگه یادم رفت بگم و متاسفانه گزینه ی ادیت وجود نداره و در پست جداگانه مجبورم بگم اینه که در برج تقطیر بنزن یا تولوئن در انتهای پروسه بالای برج تقطیر قرار میگیره ولی آیا کامل از محلول جدا میشه یا نه من که فکر نکنم کامل جدا شه با توجه به بوی شدیدی که از الکل 99.7 میاد ولی باید اساتید شیمی نظر قطعی بدن

        Comment

        Working...
        X