اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوز مصرف

Collapse
X
 
  • Filter
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

  • دوز مصرف

    سلام خدمت دوستان عزیز
    ۲ عدد سنپدرو حدود ۴۰ سانتیمتری گرفتم و ۳۰ سانت از هر کدوم جدا کردم در مجموع ۶۰ سانت کاکتوس به قطر ۷ سانت IMG_20201008_205518_344.jpg


    برا ۱۰ روز هم گزاشتم کنار تا مسکالین افزایش پیدا کنه
    این مقدار معجون برای ۲ نفر کافیه ؟ میشه سفر مناسبی داشت ؟
    جا داره بگم تجربیات زیادی در دفعات تریپ با اسید و ماشروم دارم

  • #2
    درود
    بله کافیه.منم اولین بار همین مقدار خوردم.فقط چند نکته:
    ۱-اصلا به همراه چیز دیگه‌ای مصرف نکنید.مثلا به همراه گل.اصلا و ابدا.
    ۲-اگر در منزل می‌خواهید بخورید ،نفری یک سطل برای شکوفه زدن کناری بگذارید.
    ۳-معجون نهایی را با آب پرتقال یا آب لیمو بخورید که مزه بدش از بین بره
    ۴-معجون را نه تند بخورید.چون بالا خواهید آورد.نه خیلی آهسته.۱۵ دقیقه به نظرم عالی است.
    ۵-ده تا دوازده ساعت قبلش،چیزی نخورید.
    ۶-مدت تریپ شما تقریبا دو برابر تریپ ماشروم است.شرایط را برای ۱۲ ساعت آماده کنید.
    ۷-دوست عزیز نوک این کاکتوسها حیفه.اگر امکان نگهداری از کاکتوس را در منزل دارید،دو سانت از بالای هر کدام از اینها را ببرید و پس از یک هفته که پینه زد و خشک شد در خاک بکارید.اینطوری دو سال دیگه همین موقع ،دو تا کاکتوس اندازه همینها که در تصویر گذاشتید خواهید داشت.

    Comment


    • #3
      سلام جیمی عزیز
      ممنون از پاسخت
      بله همین کارو کردم سرشو جدا کردم تا پینه بزنه
      در تهیه معجون میخواستم معجونی غلیظ* اماده کنم تا بعد از خشک شودن پودرشو توی کپسول مصرف کنم بنظرت روش مناسبی هست؟
      و اینکه من تیغ کاکتوسو زمان برش جدا کردم الان بعد چند روز از اون نقاط شیره سیاه رنگی در اومده که فکر کنم به ناچار باید زود تر معجونشو تهیه کنم درسته؟

      Comment


      • #4
        نوشته اصلی توسط Mrpnd نمایش پست ها
        سلام جیمی عزیز
        ممنون از پاسخت
        بله همین کارو کردم سرشو جدا کردم تا پینه بزنه
        در تهیه معجون میخواستم معجونی غلیظ* اماده کنم تا بعد از خشک شودن پودرشو توی کپسول مصرف کنم بنظرت روش مناسبی هست؟
        و اینکه من تیغ کاکتوسو زمان برش جدا کردم الان بعد چند روز از اون نقاط شیره سیاه رنگی در اومده که فکر کنم به ناچار باید زود تر معجونشو تهیه کنم درسته؟
        راستش من هر دفعه اندازه همین ۳۰ سانت رو فقط دو نصف می کنم.میریزم تو قابلمه .با تیغ.بعد یک ساعت که تو حرارت نرم شد با گوشت‌کوب برقی اینقدر می زنمش تا تیغهاش هم پودر بشه.دو باره می‌گذارم روی حرارت.بعد از تنظیف ردش میکنم.دوباره حرارتی می دم تا حجمش کم شه.بعد خنک شدن می‌نوشمش.
        ۱-متاسفانه من از این روش که بذارم خشک شه و پودرشو بخورم اطلاعی ندارم.
        ۲-از اینکه چند روز پس از قطع کردن کاکتوس صبر کنم تا مسکالینش زیاد شه هم اطلاعی ندارم.
        ۳-من از پرورش و نگهداری کاکتوس اطلاع چندانی ندارم.ولی اگر از کاکتوس زنده من همینجوری شیره سیاه بیرون بزند یعنی گیاه مریض است.قارچ یا باکتری.کمی قارچ کش بنومیل در آب حل و بر روی گیاه اسپری می کنم.البته می‌تواند به دلیل زخمی شدن گیاه(کندن تیغهایش) و حتی به دلیل سرما ،از گیاه شیره سیاه بیرون بیاید.

        Comment


        • #5
          ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز
          با این اتفاقی که افتاد مجبور شدم بعد از ۶ روز برش زدنش ازش مجون تهیه کنم سیع میکنم اگه شد تجربه سفرم توی همین تایپیک بنویسم

          Comment


          • #6
            به نظرم لازمه به چند نکته در مصرف کاکتوس توجه کنید:

            - سعی کنید پوست نازک روی کاکنوس رو بگیرید چون با پوست ممکنه در هضم دچار مشکل بشید و حتی زمان شروع سفرتون طولانی تر بشه
            - می تونید بعد از گرفتن پوست اونها رو به قطعات نازک برش بزنید و در سایه قرار بدید تا خشک بشن و بعد قطعات خشک شده رو در آسیاب پودر کنید و در کپسول استفاده کنید
            - شخصا پیوت روبعد از کمی خشک شدن به طور مستقیم مصرف می کنم که اول اون رو حسابی می جوم و بعد قورت می دم. تجربه بهم نشون داده با جویدن زیاد هم سرعت شروع تریپ و هم شدتش بیشتر می شه (ممکنه دلیلش به خاطر جذب دهانی باشه) ولی برای مصرف سنپدرو چون مقدار خیلی بیشتری نیاز هست معمولا بعد از خشک کردن و پودر کردن اون رو با شعله کم وآب نصف لیمو ترش به مدت حداقل 6 ساعت می جوشونم و بعد از صاف کردن با صافی قهوه و کم کردن حجم آب(با جوشاندن) به قدری که حداکثر اندازه ی یک استکان بشه اون رو مصرف می کنم.
            دقت کنید خیلی مهمه که با معده ی خالی مصرف کنید و بهتره روز قبلش گوشت یا ماهی یا غذای چرب و سنگین مصرف نکنید. مصرف فقط سالاد و میوه یک روز قبل از سفر خیلی بر روی کیفیت سفر مسکالین تاثیر خواهد داشت.

            موفق باشید
            Fiat Lux, Fiat Justitia, Fiat Pax

            Comment


            • #7
              نوشته اصلی توسط PsyShaman نمایش پست ها
              به نظرم لازمه به چند نکته در مصرف کاکتوس توجه کنید:

              - سعی کنید پوست نازک روی کاکنوس رو بگیرید چون با پوست ممکنه در هضم دچار مشکل بشید و حتی زمان شروع سفرتون طولانی تر بشه
              - می تونید بعد از گرفتن پوست اونها رو به قطعات نازک برش بزنید و در سایه قرار بدید تا خشک بشن و بعد قطعات خشک شده رو در آسیاب پودر کنید و در کپسول استفاده کنید
              - شخصا پیوت روبعد از کمی خشک شدن به طور مستقیم مصرف می کنم که اول اون رو حسابی می جوم و بعد قورت می دم. تجربه بهم نشون داده با جویدن زیاد هم سرعت شروع تریپ و هم شدتش بیشتر می شه (ممکنه دلیلش به خاطر جذب دهانی باشه) ولی برای مصرف سنپدرو چون مقدار خیلی بیشتری نیاز هست معمولا بعد از خشک کردن و پودر کردن اون رو با شعله کم وآب نصف لیمو ترش به مدت حداقل 6 ساعت می جوشونم و بعد از صاف کردن با صافی قهوه و کم کردن حجم آب(با جوشاندن) به قدری که حداکثر اندازه ی یک استکان بشه اون رو مصرف می کنم.
              دقت کنید خیلی مهمه که با معده ی خالی مصرف کنید و بهتره روز قبلش گوشت یا ماهی یا غذای چرب و سنگین مصرف نکنید. مصرف فقط سالاد و میوه یک روز قبل از سفر خیلی بر روی کیفیت سفر مسکالین تاثیر خواهد داشت.

              موفق باشید
              آیا رژیم غذایی رو بدلیل تیرامینش می‌گید؟

              Comment


              • #8
                نوشته اصلی توسط Panaeolus نمایش پست ها

                آیا رژیم غذایی رو بدلیل تیرامینش می‌گید؟
                خالی بودن معده و نخوردن غذای سنگین یکی از اولین مواردی هست که باید قبل از هر سفر سایکدلیک رعایت بشه. تیرامین چندان با کاکتوس خطری ایجاد نمی کنه ولی معده ی پر می تونه به راحتی باعث تیریپ بد بشه و فرقی نمی کنه کاکتوس مصرف کنید یا قارچ یا آیاهواسکا.
                Fiat Lux, Fiat Justitia, Fiat Pax

                Comment

                Working...
                X