اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آماده سازی سن پدرو - مشعل - پرووین با حداقل حجم نهایی و حداقل تهوع و جلوگیری از سوختن مری و دهان توسط پرهیز از افزودن اسید بیش از حد

Collapse
X
  • Filter
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

  • آماده سازی سن پدرو - مشعل - پرووین با حداقل حجم نهایی و حداقل تهوع و جلوگیری از سوختن مری و دهان توسط پرهیز از افزودن اسید بیش از حد


    0- میزان کاکتوس مورد نظر را بریده و در محلی تاریک به مدت ۱۰ روز نگه داری کنید

    1-تیغ های کاکتوس رو از بدنه جدا کنید.

    2-کاکتوس رو به صورت افقی قطعه قطعه کرده و در پلاستیک یا ظرف پلاستیکی قرار دهید.

    3-ظرف مورد نظر را در فریزر قرار داده و 8 ساعت صبر کنید.

    4-ظرف را بیرون اورده و صبر کنید تا دمای بدنه کاکتوس به دمای اتاق برسد.

    5-دوباره ظرف را درون فریزر قرار دهید و 8 ساعت صبر کنید.

    6- قطعات را بیرون اورده و صبر کنید تا به دمای اتاق برسند.

    7-پوست قطعات ستاره شکل سن پدرو را به راحتی از بدنه ان جدا کنید.

    8-ساقه کاکتوس را جدا نکنید !!!

    9-قطعات باقی مانده را درون خورد کن ریخته و تا حد امکان لهش کنید.

    10- محتویات را درون ظرفی ریخته به اضای هر گرم 150 میلی لیتر اب اضافه کنید

    11- ۳ مرحله (هر مرحله گوشته کاکتوس رو از اب جدا کرده, اب رو ذخیره کنید و اب تازه به دیگ اضافه کنید, در نهایت محلول ذخیره شده رو تبخیر و مصرف میکنیم و گوشته دور ریخته میشه) ۲ ساعته مخلوط را زیر دمای جوش نگه داشته (برای جلوگیری از ورود الکالوید هایی که باعث تهوه میشوند) و در نهایت بعد از فیلتر کردن گوشته مخلوط مایع باقی مانده را به اندازه یک لیوان کوچک تبخیر کنید(بدون حرارت اضافه) و یا به طور کامل تبخیر کرده و تبدیل به پودر کنید
    این پودر میکس با آب کربنات و یا به صورت خام در کپسول خورده شود

    14- روی شکم خالی این ترکیب رو مصرف کرده و بعد از خوردن آن یک لیوان چای زنجبیل مصرف کنید و در صورت تمایل به مصرف ماریجوانا بپردازید از انجا که ماریجوانا خواص بی نظری در از بین بردن تهوه دارد.

  • #2
    جا داره ازتون تشکر ویژه کنم بسیار عالی و کامل بود
    فقط در مورد چای زنبیل فکر نمی کنم لازم باشه و همون کانابیس بهتر جواب می ده.
    Fiat Lux, Fiat Justitia, Fiat Pax

    Comment


    • #3
      نوشته اصلی توسط PsyShaman نمایش پست ها
      جا داره ازتون تشکر ویژه کنم بسیار عالی و کامل بود
      فقط در مورد چای زنبیل فکر نمی کنم لازم باشه و همون کانابیس بهتر جواب می ده.
      لطف دارید
      زنجبیل رو بیشتر برای کسایی که شاید گل رو مصرف نکنن اشاره کردم
      وگرنه گل کافیه 👍

      Comment


      • #4
        ممنون از مطلب خوبتون. مگه گفته نمی شه که آوند حاوی مسکالین نیست و بهتره جدا بشه موقع معجون گیری؟
        As Above , So Below

        Comment


        • #5
          نوشته اصلی توسط WeAreOne نمایش پست ها
          ممنون از مطلب خوبتون. مگه گفته نمی شه که آوند حاوی مسکالین نیست و بهتره جدا بشه موقع معجون گیری؟
          درود
          آوند کاکتوس حاوی میزان کمی الکالوید هست و از اونجایی که محصول نهایی فیلتر میشه و اضافه کردن اوند روی حجم محصول مصرفی تاثیری نداره بهتره استفاده بشه و حدر نره

          Comment


          • #6
            درود بر شما. ۲ تا سوال برام پیش اومده. اول این که وقتی ۱۰ روز بزاریمش یه جای تاریک چی میشه؟
            دوم این که یکی از دوستان تو یکی از پست هاشون نوشته بودن که بیشترین میزان مسکالین تو پوست کاکتوسه ولی شما میگی پوستو بکنید؟
            مرسی
            ...Weed Is My Anti Drug...

            Comment


            • #7
              نوشته اصلی توسط marijuana نمایش پست ها
              درود بر شما. ۲ تا سوال برام پیش اومده. اول این که وقتی ۱۰ روز بزاریمش یه جای تاریک چی میشه؟
              دوم این که یکی از دوستان تو یکی از پست هاشون نوشته بودن که بیشترین میزان مسکالین تو پوست کاکتوسه ولی شما میگی پوستو بکنید؟
              مرسی
              درود
              10 روز جدا شدن از بدنه میزان مسکالین رو افزایش میده
              منظور از پوست لایه نازک بیرونی کاکتوس هست . میتونید پوست نکنید به طور کل

              Comment


              • #8
                بعد از بازبینی و با توجه به اینکه بعد از جوشاندن کاکتوس در آب ph محلول حدود 2.5 واحد افزایش پیدا کرد دستور العمل جدیدی ارایه کردیم:
                آپدیت #۳

                0- میزان کاکتوس مورد نظر را بریده و در محلی تاریک به مدت ۱۰ روز نگه داری کنید

                1-تیغ های کاکتوس رو با دمباریک از بدنه جدا کنید.

                2-کاکتوس رو به صورت افقی قطعه قطعه کرده و در پلاستیک یا ظرف پلاستیکی قرار دهید.

                3-ظرف مورد نظر را در فریزر قرار داده و 8 ساعت صبر کنید.

                4-ظرف را بیرون اورده و صبر کنید تا دمای بدنه کاکتوس به دمای اتاق برسد.

                5-دوباره ظرف را درون فریزر قرار دهید و 8 ساعت صبر کنید.

                6- قطعات را بیرون اورده و صبر کنید تا به دمای اتاق برسند.

                7-پوست قطعات ستاره شکل سن پدرو را به راحتی از بدنه ان جدا کنید.
                (مراقب باشید گوشته کاکتوس همراه پوست جدا نشود و اگر توانایی کندن پوست رو ندارید این مرحله رو انجام ندید)

                8-ساقه کاکتوس را جدا نکنید !!!

                9-قطعات باقی مانده را درون خورد کن ریخته و تا حد امکان لهش کنید.

                10- محتویات را درون جوراب زنانه با منافذ کوچک ریخته و گره بزنید و سپس درون ظرفی ریخته به اضای هر گرم ۸ میلی لیتر آب کربنات (توجه داشته باشید تنها نیمی از دیگ باید پر شود تا بعد از کف کردن سر ریز نشود) و یک قاشق سرکه سفید اضافه کنید

                11- ۳ مرحله ۲ ساعته مخلوط را با شعله ملایم بجوشانید (برای جلوگیری از ورود الکالوید هایی که باعث تهوه میشوند)
                (هر مرحله گوشته کاکتوس رو از اب جدا کرده, اب رو ذخیره کنید و اب تازه و یک قاشق سرکه سفید به دیگ اضافه کنید, در نهایت محلول ذخیره شده رو تبخیر و مصرف میکنیم و گوشته دور ریخته میشه)
                و در نهایت بعد از فیلتر کردن گوشته (و دور ریختن آن یا کمپست کردن آن) مخلوط مایع باقی مانده را در محفظه پلاستیکی مرتفع نگه داری کرده و صبر کنید اضافه جات مخلوط در محلول ته نشنین شوند سپس ارام محلول را به دیگ منتقل کرده و از ریختن اضافه های کف محفظه درون دیگ جلوگیری کرده و روی حرارت ملایم تبدیل به خمیری سبز رنگ کنید
                این خمیر میکس با آب کربنات و یا به صورت خام خورده شود

                12- روی شکم خالی این ترکیب رو همراه آب کربنات (sprite یا اب کربنات خالص) مصرف کرده و بعد از خوردن آن میزانی پودر زنجبیل به همراه یک عدد دانه داتورا و مقداری نعنا و بابونه مصرف کرده و در صورت تمایل از گل یک یا دو کام بگیرید از انجا که ماریجوانا خواص بی نظری در از بین بردن تهوه دارد.

                13- سفر خوش 🌵

                Comment


                • #9
                  نوشته اصلی توسط EspurrrEntity نمایش پست ها
                  بعد از بازبینی و با توجه به اینکه بعد از جوشاندن کاکتوس در آب ph محلول حدود 2.5 واحد افزایش پیدا کرد دستور العمل جدیدی ارایه کردیم:
                  آپدیت #۳

                  0- میزان کاکتوس مورد نظر را بریده و در محلی تاریک به مدت ۱۰ روز نگه داری کنید

                  1-تیغ های کاکتوس رو با دمباریک از بدنه جدا کنید.

                  2-کاکتوس رو به صورت افقی قطعه قطعه کرده و در پلاستیک یا ظرف پلاستیکی قرار دهید.

                  3-ظرف مورد نظر را در فریزر قرار داده و 8 ساعت صبر کنید.

                  4-ظرف را بیرون اورده و صبر کنید تا دمای بدنه کاکتوس به دمای اتاق برسد.

                  5-دوباره ظرف را درون فریزر قرار دهید و 8 ساعت صبر کنید.

                  6- قطعات را بیرون اورده و صبر کنید تا به دمای اتاق برسند.

                  7-پوست قطعات ستاره شکل سن پدرو را به راحتی از بدنه ان جدا کنید.
                  (مراقب باشید گوشته کاکتوس همراه پوست جدا نشود و اگر توانایی کندن پوست رو ندارید این مرحله رو انجام ندید)

                  8-ساقه کاکتوس را جدا نکنید !!!

                  9-قطعات باقی مانده را درون خورد کن ریخته و تا حد امکان لهش کنید.

                  10- محتویات را درون جوراب زنانه با منافذ کوچک ریخته و گره بزنید و سپس درون ظرفی ریخته به اضای هر گرم ۸ میلی لیتر آب کربنات (توجه داشته باشید تنها نیمی از دیگ باید پر شود تا بعد از کف کردن سر ریز نشود) و یک قاشق سرکه سفید اضافه کنید

                  11- ۳ مرحله ۲ ساعته مخلوط را با شعله ملایم بجوشانید (برای جلوگیری از ورود الکالوید هایی که باعث تهوه میشوند)
                  (هر مرحله گوشته کاکتوس رو از اب جدا کرده, اب رو ذخیره کنید و اب تازه و یک قاشق سرکه سفید به دیگ اضافه کنید, در نهایت محلول ذخیره شده رو تبخیر و مصرف میکنیم و گوشته دور ریخته میشه)
                  و در نهایت بعد از فیلتر کردن گوشته (و دور ریختن آن یا کمپست کردن آن) مخلوط مایع باقی مانده را در محفظه پلاستیکی مرتفع نگه داری کرده و صبر کنید اضافه جات مخلوط در محلول ته نشنین شوند سپس ارام محلول را به دیگ منتقل کرده و از ریختن اضافه های کف محفظه درون دیگ جلوگیری کرده و روی حرارت ملایم تبدیل به خمیری سبز رنگ کنید
                  این خمیر میکس با آب کربنات و یا به صورت خام خورده شود

                  12- روی شکم خالی این ترکیب رو همراه آب کربنات (sprite یا اب کربنات خالص) مصرف کرده و بعد از خوردن آن میزانی پودر زنجبیل به همراه یک عدد دانه داتورا و مقداری نعنا و بابونه مصرف کرده و در صورت تمایل از گل یک یا دو کام بگیرید از انجا که ماریجوانا خواص بی نظری در از بین بردن تهوه دارد.

                  13- سفر خوش 🌵
                  توضیح خوب و کاملی بود فقط در بخش آخر و در مورد خوردن یک عدد دانه ی داتورا فکر نمی کنم چندان نتیجه ای داشته باشه چون تخم داتورا اگر مستقیم خورده بشه تاثیری نداره.
                  به نظرم کانابیس بهترین راه برای مبارزه با تهوع هست و نیاز به چیز دیگه ای نیست
                  Fiat Lux, Fiat Justitia, Fiat Pax

                  Comment


                  • #10
                    چه پست دقیق و مفصلی، بی نهایت ممنون

                    دوستای خوبم یه فیلم معرفی میکنم که توش این پروسه رو نشون میده و البته کلی جنبه های دیگه هم داره، کار سباستین سیلوا یه کارگردان اهل پرو هست.

                    کریستال فری و کاکتوس جادویی

                    Comment

                    Working...
                    X