اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الودگی باکتریایی

Collapse
X
  • Filter
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

  • الودگی باکتریایی

    سلام به همه ی دوستان
    کسی راهی برای از بین بردن الودگی باکتریایی توی پلیت اگار یا شیشه جو میدونه؟
    Everything is nothing with a twist

  • #2
    کسی از دوستان می دونه که ممکن هست با آنتی بیوتیک یا هیدروژن پروکساید می شه با آلودگی باکتریایی مبارزه کرد؟ اتفاقا امروز یکی از شیشه های نمونه که محلول ۵ درصد عسل بود و هیچ اسپوری درش تزریق نکرده بودم رو گوشه اتاقم پیدا کردم و دیدم بعله. یه کلونی خیلی زیبای باکتریایی درش رشد کرده با اینکه چند ساعت در زودپز جوشیده بود. بنظرتون چطور می تونم این شیشه رو از بین ببرم؟ تجربه بیمار شدن با آگار آلوده رو دارم.
    As Above , So Below

    Comment


    • #3
      متاسفانه راه عملی که جواب بده وجود نداره. بعضی از آنتی بیوتیک ها می تونن کمک کنند که خودشون باعث بروز مشکلاتی خواهند شد. پرواکسید هیدروژن هم اگر خوش شانس باشید می تونه تا حدی کمک کنه ولی معمولا نتیجه نمی ده و به اتلاف وقتش نمیارزه.
      Fiat Lux, Fiat Justitia, Fiat Pax

      Comment


      • #4
        نوشته اصلی توسط PsyShaman نمایش پست ها
        متاسفانه راه عملی که جواب بده وجود نداره. بعضی از آنتی بیوتیک ها می تونن کمک کنند که خودشون باعث بروز مشکلاتی خواهند شد. پرواکسید هیدروژن هم اگر خوش شانس باشید می تونه تا حدی کمک کنه ولی معمولا نتیجه نمی ده و به اتلاف وقتش نمیارزه.
        ممنون از راهنماییتون جناب سای شامن
        سرنگ اسپوری که من دارم فکر میکنم الودگی باکتریایی و احتمالا سراشیا داشته باشه
        پلیت و ظرف جو رو چندین روز قبل از تزریق اسپور استریل کردم وهیچ الودگی مشاهده نشده ولی چند روز بعد از تزریق اسپور الودگی معلوم میشه
        Everything is nothing with a twist

        Comment


        • #5
          من با استفاده از هیدروژن پروکساید توی آگار مشکل باکتری ندارم و خیلی خوب و قشنگ میسلیوم رشد می کنه ولی توی ظرف گندم و جو به شدت آلودگی باکتریایی دارم که حتی هنوز با هیدروژن پروکساید هم نتونستم حلش کنم. نمیدونم مشکل از زودپزمه یا هوا خیلی آلوده هست. به هر حال فعلا به تکنولوژی بالاتری دسترسی ندارم.

          Comment


          • #6
            در برخور با آلودگی مراقب باشید. چند روزپیش سعی کردم با احتیاط آگار آلوده رو از بین ببرم و الان انگار گوش هام عفونت کردن
            As Above , So Below

            Comment


            • #7
              نوشته اصلی توسط WeAreOne نمایش پست ها
              در برخور با آلودگی مراقب باشید. چند روزپیش سعی کردم با احتیاط آگار آلوده رو از بین ببرم و الان انگار گوش هام عفونت کردن
              جدی!؟ عجیبه من خیلی ریلاکس و راحت باهاشون برخورد می کنم مشکلی هم نداشتم. آخه چطور گوشت عفونت کرد؟ باز مثلا گلودرد می گرفتی میشد گفت در حین نفس کشیدن وارد دهان شده ولی گوش خیلی عجیبه.

              Comment


              • #8
                نوشته اصلی توسط Multikhers نمایش پست ها

                جدی!؟ عجیبه من خیلی ریلاکس و راحت باهاشون برخورد می کنم مشکلی هم نداشتم. آخه چطور گوشت عفونت کرد؟ باز مثلا گلودرد می گرفتی میشد گفت در حین نفس کشیدن وارد دهان شده ولی گوش خیلی عجیبه.
                اتفاقا خارش گلو هم دارم. ولی خیلی حاد نیست حدس می زنم چند روزه برطرف بشه.

                پیشنهاد می کنم این مطلب رو بخونید
                https://www.riskassess.com.au/info/micro_issues
                As Above , So Below

                Comment


                • #9
                  نوشته اصلی توسط WeAreOne نمایش پست ها
                  در برخور با آلودگی مراقب باشید. چند روزپیش سعی کردم با احتیاط آگار آلوده رو از بین ببرم و الان انگار گوش هام عفونت کردن
                  عجیبه چطوری به گوش رسیده
                  من تا الان مشکلی نداشتم و زیاد نسبت به الودگی ها حساس نبودم از این به بعد بیشتر دقت میکنم
                  Everything is nothing with a twist

                  Comment


                  • #10
                    نوشته اصلی توسط Multikhers نمایش پست ها
                    من با استفاده از هیدروژن پروکساید توی آگار مشکل باکتری ندارم و خیلی خوب و قشنگ میسلیوم رشد می کنه ولی توی ظرف گندم و جو به شدت آلودگی باکتریایی دارم که حتی هنوز با هیدروژن پروکساید هم نتونستم حلش کنم. نمیدونم مشکل از زودپزمه یا هوا خیلی آلوده هست. به هر حال فعلا به تکنولوژی بالاتری دسترسی ندارم.
                    چه مقدار هیدروژن پروکساید و چه زمانی به اگار اضافه میکنید؟ به جز بو از کجا میشه فهمید اگار الودگی باکتریایی داره؟
                    اگه مشکل از زودپز باشه تا چند روز بعد از استریل اگار به ظرف اضافه نکنید الودگی باید خودشو نشون بده
                    Everything is nothing with a twist

                    Comment


                    • #11
                      نوشته اصلی توسط morteza.m نمایش پست ها
                      اگه مشکل از زودپز باشه تا چند روز بعد از استریل اگار به ظرف اضافه نکنید الودگی باید خودشو نشون بده
                      نه لزوما. ممکنه تعداد میکروارگانیسم ها خیلی کم باشه و زمان ببره تا به میزان قابل توجهی تکثیر بشن.
                      As Above , So Below

                      Comment


                      • #12
                        درضمن دوستان زیادی رو دیدم که آلودگی شبیه به شما داشتن. حدس می زنم یکی درحال فروختن اسپورهای تقلبی یا با کیفیت پایین هست. می تونید مشخصات ظاهری اسپور رو توصیف کنید؟
                        As Above , So Below

                        Comment


                        • #13
                          نوشته اصلی توسط WeAreOne نمایش پست ها
                          درضمن دوستان زیادی رو دیدم که آلودگی شبیه به شما داشتن. حدس می زنم یکی درحال فروختن اسپورهای تقلبی یا با کیفیت پایین هست. می تونید مشخصات ظاهری اسپور رو توصیف کنید؟
                          شبیه عکس زیره
                          Everything is nothing with a twist

                          Comment


                          • #14
                            نوشته اصلی توسط WeAreOne نمایش پست ها

                            نه لزوما. ممکنه تعداد میکروارگانیسم ها خیلی کم باشه و زمان ببره تا به میزان قابل توجهی تکثیر بشن.
                            این زمان چقدر ممکنه طول بکشه تا مطمئن بشیم؟
                            Everything is nothing with a twist

                            Comment


                            • #15
                              ۵ یا ۶ سی سی هیدروژن پروکساید ۳ درصد به دویست سی سی محلول آگار زمانی که ظرف آگار در حدی خنک شده که میشن توی دست گرفت اضافه می کنم و یه کم میچرخونمش و بعد توی پلیت میریزم.

                              Comment

                              Working...
                              X